Hírzóna

Minél több magyart hozzásegítenének a rendszeres mozgáshoz

Minél több magyart hozzásegítenének a rendszeres mozgáshoz

Készül az aktív életmód stratégia

2024. január 28., vasárnap
Minél több magyart hozzásegítenének a rendszeres mozgáshoz

A mozgás évéhez kapcsolódva sportszakemberek, szakértők és orvosok bevonásával készül az a stratégia, amely minél több magyart hozzásegít a rendszeres mozgáshoz és ezáltal az egészséges életmódhoz - jelentette be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) kétnapos siófoki konferenciáján.

A SZEOSZ sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a szabadidősport területén dolgozó sportszervezők és sportvezetők részvételével rendezett eseményen Németh Balázs, a hazai rendezésű atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója beszámolt a vb-t előkészítő szervezésről és a Magyarország legnagyobb sporteseményét felvezető Hétköznapi Hős program sikerességéről is.

A SZEOSZ 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy minél fejlettebbé tegyék a hazai szabadidősportos rendezvényeket. Az akkori 27 alapítóból álló taglétszám mára csaknem 100-ra emelkedett, egyre erősebb érdekközösséget alkotva.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.