Hírzóna

Még a földön is bántalmazták a szegedi férfit

Még a földön is bántalmazták a szegedi férfit

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 11., csütörtök
Még a földön is bántalmazták a szegedi férfit

A rendőrök elfogták egy fiatalokból álló banda nyolc tagját, akik az év végén Szeged belvárosában több embert is megtámadtak. A csoportból két főt őrizetbe vettek.

 

 

A megalapozott gyanú szerint 2024. január 1-jén Szeged belvárosában egy fiatalokból álló társaság szóváltásba keveredett egy 42 éves férfival, majd körbe állták, hátba rúgták, és még a földön is bántalmazták. A rendőrök a nyomozás során nyolc fiatalt azonosítottak, akiket elfogtak, előállítottak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. 

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy 2023. december 29-én egy fennálló tartozásra hivatkozva a tettesek közül többen megvertek egy másik férfit is, akitől az egyikőjük elvett 4000 forintot. A csoport egyik tagja december 30-án ismét bántalmazott egy helybéli lakost.

Súlyos testi sértés, csoportosan elkövetett garázdaság, önbíráskodás, valamint kifosztás bűntett miatt indult ellenük eljárás. Az erőszakos bandából két főt őrizetbe vettek munkatársaink, és kezdeményezték letartóztatásukat.


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.