Hírzóna

Enyhe, napos időre számíthatunk

Enyhe, napos időre számíthatunk

Márton Andrea
2024. január 24., szerda
Enyhe, napos időre számíthatunk
 

Reggelre a keleti, északkeleti tájakon sűrű köd képződik. Napközben északnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé alakul ki eső. Az északkeleti területeken havas eső, havazás is lehet. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet.

Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük. A szív-és érrendszeri betegeknél gyorsabbá válhat a szívműködés, emelkedhet a vérnyomás, emiatt is nőhet a vérzésre való hajlam (agyvérzés) és gyakoribbá válhatnak az embóliák, vérrögös elzáródások (szívinfarktus, stroke).

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.