Hírzóna

Elindul az önkéntes alapú honvédelmi felkészítés tisztviselők számára

Elindul az önkéntes alapú honvédelmi felkészítés tisztviselők számára

Márton Andrea
2024. január 22., hétfő
Elindul az önkéntes alapú honvédelmi felkészítés tisztviselők számára

Elindul az önkéntes alapú honvédelmi felkészítés tisztviselők számára - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.
 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: az elmúlt időszak vészhelyzeteiben tapasztalták, hogy a védelmi képességek és feladatok sikeres végrehajtása nem csak a katonákon múlik, ezért úgy döntöttek, hogy az államigazgatás különböző területein dolgozó tisztviselőknek felajánlják, hogy ha szeretnének, vegyenek részt teljesen önkéntes alapon honvédelmi felkészítésben.

A felhívásra nagyon sokan jelentkeztek

 - közölte.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf köszöntötte az önként jelentkezett tisztviselőket, az első 90 résztvevőt, akikkel elindul az önkéntes alapú honvédelmi felkészítés.

A miniszter köszönetet mondott nekik, amiért vállalták ezt a különleges és új felkészítést, amellyel "ismét csak azt szolgáljuk, hogy Magyarország biztonságát és védelmi képességeit erősítsük".

A békéhez erő kell, folytatjuk a munkát 

- mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.