Hírzóna

Az elmúlt napok tűzoltói beavatkozásai


Az elmúlt napok tűzoltói beavatkozásai

Márton Andrea
2024. január 2., kedd

Az elmúlt napok tűzoltói beavatkozásai

Az év utolsó napján a szilveszteri tűzijátékozás következtében három tűzesethez riasztották a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltókat. Csongrádon és Szegeden volt tűz, a kukába dobott pirotechnikai eszközök maradványai gyulladtak meg. A hivatásos egységek rövid idő alatt eloltották a lángokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szilveszter éjjel teljes terjedelmében lángolt egy garázs Szegeden, a Buzogány utcában. A benne tárolt két autó, valamint a háztartási eszközök is lángra kaptak. A tüzet három szegedi hivatásos egység oltotta el, az egységek megakadályozták, hogy a lángok elérjék a főépületet. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy autó az év első napján Kistelek és Csengele között, az 5421-es úton. A kisteleki és a kiskunhalasi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a mentők a sofőrt kórházba szállították.

Egy lehasadt, nagy méretű faág akadályozta a forgalmat hétfőn Felgyő külterületén. A bejelentést követően a csongrádi tűzoltók távolították el a nagy méretű ágat.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.