Hírzóna

Újabb Aldi-üzlet nyílhat Szegeden

Újabb Aldi-üzlet nyílhat Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 28., csütörtök
Újabb Aldi-üzlet nyílhat Szegeden

A Webrádió meg nem erősíett információi szerint újabb üzletet nyithat a német diszkontlánc Szegeden, méghozzá TTL egykori áruházának a helyén nyílna meg az újabb bolt, az előzetes tervek szerint jövőre.

Telitalálat volt a Dugonics téri üzlet megnyitása, ez újabb bővítésnek ágyazhat meg.

 

A Dorozsmai út 23-29. szám alatt a TTL szőnyegáruház már évekkel ezelőtt bezárta szegedi üzletét. Miután a TTL bezárta a kapuit, a Verdant Bútor költözött a Dorozsmai úti ingatlanba, azonban csakhamar tovább is állt a Rókusi körúti Tesco Extrába.

Az újabb bolt nyitása nem lenne meglepő, hiszen mint korábban beszámoltunk róla, elképesztően népszerűek az ALDI üzletei Szegeden, a Dugonics tér forgalmát tekintve második az országban, de a többi is előkelő pozíciót foglal el a bevételi listán.

A portál megkereste a német diszkontláncot a hírrel összefüggésben, azonban sejtelmesen válaszoltak a megkeresésre. Az ALDI válaszában a szerepvállalásának erősítését lengette be, ami akár egy újabb üzlet nyitását vetítheti előre, de hogy pontosan hol, az egyenlőre rejtély, a Dorozsmai úti helyszínt biztos számításba vették. 

Az ALDI jelenleg 4 üzlettel képviselteti magát Szegeden, amennyiben a tervezett is megvalósul akkor ötre nőne a számuk.

Szegeden az ALDI már jelenleg is 4 üzlettel van jelen, így a város a vásárlók számát, illetve az itt foglalkoztatott munkaerő létszámát illetően egyaránt kiemelt jelentőséggel bír az üzlethálózat számára. A vásárlói igényeknek minél jobban megfelelve az ALDI szeretné a jövőben is tovább erősíteni szerepvállalását a vármegyében az élelmiszer-kiskereskedelemben. A vállalat jelenleg nem tud információval szolgálni a sajtónak hálózatának bővítéséről, amennyiben újabb üzletnyitásra kerül sor, azt megelőzően természetesen tájékoztatja vásárlóit és a sajtó képviselőit is

-olvasható az ALDI közleményében a megkeresésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.