Hírzóna

Több mint 15 ezren vettek részt a konzultációról szóló fórumokon

Több mint 15 ezren vettek részt a konzultációról szóló fórumokon

Márton Andrea
2023. december 8., péntek
Több mint 15 ezren vettek részt a konzultációról szóló fórumokon

Lezárult a nemzeti konzultációról szóló országjárás, az elmúlt közel három hétben megtartott több mint száz fórumon összesen 15 ezernél is többen vettek részt - jelentette ki Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 


 

Hollik István kiemelte: a konzultáció témái mind olyan sorskérdések, amelyek Magyarországot érintik, de ezek közül, az aktualitása miatt, 

a résztvevőket egyértelműen Ukrajna EU-csatlakozása érdekelte a legjobban.

A fórumok résztvevői egyöntetűen ellenezték, hogy Ukrajna uniós csatlakozásának kérdésében Brüsszel úgy akarja Magyarországra erőltetni az akaratát, hogy közben semmit nem mond arról, miként érintené ez a magyarokat

 - közölte.
 Azt is sokan elfogadhatatlannak tartották, hogy erről a kérdésről Brüsszel nem kérdezi meg az európai emberek véleményét.

Erre egyedül Magyarországon van lehetőség

 - hívta fel a figyelmet.

 Hollik István továbbra is biztat mindenkit: 

vegyen részt a nemzeti konzultációban, és mondja el, mit gondol Ukrajna uniós tagságáról, amelyet Brüsszel a jövő heti uniós csúcstalálkozó napirendjére már fel is akar venni.

Küldjünk nekik is világos üzenetet arról, hogy mi a magyarok álláspontja!

 - zárta videónyilatkozatát Hollik István.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.