Hírzóna

Több kilométeres a kamionsor a csanádpalotai átkelőnél

Több kilométeres a kamionsor a csanádpalotai átkelőnél

Márton Andrea
2023. december 16., szombat
Több kilométeres a kamionsor a csanádpalotai átkelőnél

Öt kilométeres a Románia felé kilépésre várakozó kamionsor az M43-as autópályán, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt - közölte az Útinform szombat délelőtt.

 

A rendőrség honlapján közölt adatok szerint az átkelőnél a teherforgalomban a kilépő oldalon kétórás a várakozás, a Magyarországra tartó kamionoknak egy órát kell sorban állniuk. A csanádpalotai átkelőnél Románia felé tartó autósoknak is kétórás, a belépésnél egyórás a várakozás.

Szintén kétórás a kilépő kamionok és autósok várakozási ideje a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A belépő oldalon a teherforgalomban egyórás a várakozás.

Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő teherautóknak négy órát kell várniuk. Az autóbuszoknak és személyautóknak mindkét irányban egyórás a várakozás.
   

 Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.