Hírzóna

Megvan a jövő évi 2024-es koncertműsora a Szegedi Szabadtéri Játékoknak

Megvan a jövő évi  2024-es koncertműsora a Szegedi Szabadtéri Játékoknak

2023. december 16., szombat
Megvan a jövő évi  2024-es koncertműsora a Szegedi Szabadtéri Játékoknak

Meghirdette az Újszegedi Szabadtéri Színpad 2024-es koncertműsorát a Szegedi Szabadtéri Játékok. Lesz Dixieland gála és Csókkirály-est, fellép mások mellett Tóth Vera és Horváth Charlie, Halász Judit, Koncz Zsuzsa, Hrutka Róbert és a Margaret Island.

 

2024. június 26-án dixieland gálakoncert nyitja a zenés estek sorát az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, ahol a Benkó Dixieland Band, Bényei Tamás és a Hot Jazz Band, a szegedi Molnár Dixieland Band, valamint Falusi Mariann és Gájer Bálint lép fel.

Egy héttel később a Margaret Island érkezik. Az operettrajongóknak is kedveznek: a Kálmán Imre – 120 perc a Föld körül című est az operettkirály legismertebb slágereit és ritkábban játszott gyöngyszemeit kínálja Kerényi Miklós Gábor rendezésében, Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Haraszti Elvira és Kádár Szabolcs János, valamint a Monarchia Operett tánckara és zenekara előadásában július 10-én.

Július 24-én Koncz Zsuzsa érkezik, majd egy héttel később Szente Vajk rendezésében Túri Lajos Péter koreográfiáival a Csókkirály – a show fellépői gondoskodnak a szórakozásról. Vastag Csaba, Feke Pál, Szulák Andrea, Király Viktor, Csonka András és Arany Timi a nyolc tagú Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar közreműködésével szólaltatja meg Fenyő Miklós és a Hungária legnagyobb slágereit.

Július 31-én Tóth Vera Találkozások címmel ad koncertet. A Budapest Jazz Orchestra és az Óbudai Danubia Zenekar mellett vendégművészkét Horváth Charlie, Rab Gyula tenor, a müncheni Gärtnerplatz Theather operaénekese, Iván Szandra zeneszerző-énekesnő-zongorista, Duka László prímás-hegedűművész és fia, a 13 éves Duka László Jr. zongoraművész is színpadra lép.

Augusztusban Cseh Tamás emléke előtt tiszteleg a Szabadtéri Játékok. A zenész-zeneszerző legemlékezetesebb, Bereményi Gézával közös dalai Hrutka Róbert zeneszerző, zenész, producer, valamint Szegezdi Róbert, a Szegedi Nemzeti Színház színművésze és művésztársaik előadásában elevenednek meg augusztus 7-én a Csönded vagyok című esten.

Zárásként az újszegedi koncertsorozat történetében először kimondottan a legkisebbeknek és családjuknak szóló programot kínálnak. Halász Judit érkezik augusztus 14-én a Csiribiri koncerttel, ahol csokorba foglalja pályafutásának legnépszerűbb dalait. A legfiatalabb látogatókra való tekintettel ez a koncert kivételesen 19 órakor kezdődik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.