Hírzóna

Közel kétmillió LEGO lesz látható Szegeden

Közel kétmillió LEGO lesz látható Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 28., csütörtök
Közel kétmillió LEGO lesz látható Szegeden

December 29-30-án újra megérkezik Szegedre a Kockanapok LEGO építmények kiállítása és játszóház, ami a legnagyobb Magyarországon kiállított gyűjtemény.

A Star Wars: A Jedi Visszatér egyik ikonikus jelente.

 

A legutóbbi látogatás óta eltelt rengeteg új építménnyel bővülve ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ami a Szent-Györgyi Albert Agóra teljes földszintjét elfoglalja majd.

 Közel 2.000.000 kockából láthatnak rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet.

Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően. Egyedi formában mutatnak be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. A látogatók találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. 

A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.