Hírzóna

Bedrogozva, ittasan okozott balesetet Szegeden, majd menekült

Bedrogozva, ittasan okozott balesetet Szegeden, majd menekült

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 14., csütörtök
Bedrogozva, ittasan okozott balesetet Szegeden, majd menekült

Egy lengyel sofőr balesetet okozott Szegeden, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

Fotó: police.hu

 

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. március 9-én hajnalban a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be autójával egy kereszteződésbe, ahol nagy sebességgel nekiütközött egy szabályosan haladó járműnek -írja a rendőrség honlapja.

A balesetet okozó lengyel sofőr ezután segítségnyújtás nélkül, gyalog menekült el a helyszínről. A szegedi rendőrök a férfit nem sokkal később a városban fogták el. A rendőri intézkedés során kábítószergyanús anyagot találtak nála, és megállapították, hogy vezetés előtt alkoholt, valamint drogot is fogyasztott.

Segítségnyújtás elmulasztása, ittas, illetve bódult állapotban elkövetett járművezetés, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás.

 A nyomozást a rendőrök lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Borítókép: police.hu
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.