Hírzóna

A Szeged vasútállomás előtti szakaszon gázolt embert a vonat

A Szeged vasútállomás előtti szakaszon gázolt embert a vonat

Esetenként 20-40 perccel nőhet a menetidő.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 20., szerda
A Szeged vasútállomás előtti szakaszon gázolt embert a vonat

A Budapestről Szegedre 11:16-kor érkező Napfény InterCity (IC 722) Szeged vasútállomás előtti szakaszon elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig - Szeged állomás és Szeged rendező-pályaudvar között egy vágányon szünetel a forgalom - írja a MÁVINFORM

 

 

A Budapest-Cegléd-Szeged és a Szeged-Békéscsaba vasútvonalon 10-20, esetenként 20-40 perccel nőhet a menetidő. Szeged és Hódmezővásárhely között a vasútvillamosokat érdemes igénybe venni.

A Szegedről Békéscsabára 12:28-kor induló vonat (7704) helyett pótlóbusz közlekedik Szeged vasútállomás és Szeged-Rókus állomás között.

 

Frissítés:

A Békéscsabáról Szegedre tartó, Hódmezővásárhelyről 13:02-kor továbbindult vonat (7725) helyett Szeged-Rókus állomástól a 13:34-kor tovább induló vasútvillamossal utazhatnak az utasok Szeged vasútállomásig.

A Szegedről Békéscsabára 14:28-kor induló vonat (7714) helyett pótlóbusz közlekedik Szeged vasútállomás és Szeged-Rókus állomás között.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.