Hírzóna

12 vármegyére adtak ki riasztást

12 vármegyére adtak ki riasztást

Érdemes ma otthon maradni.

Márton Andrea
2023. december 17., vasárnap
12 vármegyére adtak ki riasztást
 

Reggelre keleten sűrű ködfoltok képződnek, melyek a Tiszántúl keleti részén és északkeleten tartósan megmaradhatnak. Máshol változóan felhős időre számíthatunk, legalább néhány órás napsütéssel. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. A nyugati szél néha megélénkül – írja a Köpönyeg

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A fagyos idő és a megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet – írja a Köpönyeg.

Az Országos Meteorológia Szolgálat vasárnapra az ország több, mint felére riasztást adott ki. Összesen 12 vármegyében van érvénybe mára első fokú vészjelzés:

12 vármegyére adtak ki riasztást köd miatt. Fotó: met.hu / Országos Meteorológiai Szolgálat

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.