Hírzóna

Vízvezeték sérült, ivóvíz folyt az úttestre Szegeden

Vízvezeték sérült, ivóvíz folyt az úttestre Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 10., péntek
Vízvezeték sérült, ivóvíz folyt az úttestre Szegeden

Munkálatok közben vízvezeték sérült a Tisza L. krt. – Kálvin tér sarkán - írja a Szegedi Vízmű Zrt. 

 

 

A Vidra utcában zajló ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatok részeként október elején szükségessé vált egy indító/fogadó árok kialakítása a Tisza L. krt. belső forgalmi sávjában, a Tisza L. krt. – Kálvin tér saroknál.

Probléma már korábban is lépett fel a munkálatok során, vezeték meghibásodás miatt percek alatt elárasztotta a víz a körutat.

A munkaárok helyreállítása tegnap délután zajlott, miután megsérült egy vezeték a technológiai aknában, emiatt (ivó)víz folyt az úttestre. A Vízmű szakemberei rövid időn belül a helyszínre értek, és a rekonstrukciót végző alvállalkozó munkatársaival a hiba helyreállítását elkezdték. 

A tervek szerint várhatóan a jövő hét végéig befejeződnek a Tisza L. krt-on a lezárással járó munkálatok és ideiglenes helyreállítás mellett visszaállhat a megszokott forgalmi rend.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.