Hírzóna

Újabb laptopok kerültek átadásra

Újabb laptopok kerültek átadásra

Márton Andrea
2023. november 14., kedd
Újabb laptopok kerültek átadásra

A Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” c. projekt keretében újabb laptopok kerültek átadásra, ezúttal a bordányi és zákányszéki 7. osztályos tanulóknak nyújtotta át Mihálffy Béla országgyűlési képviselő.

Fotó: Mihálffy Béla Facebook oldala

Korábbi cikkünkben megírtuk, a következő napokban a szegedi és környéki iskolákban több mint 1000 további laptop kerül kiosztásra a tanulóknak.

Az új eszközök nagy segítséget jelenthetnek a tanulóknak, így könnyebben hozzáférhetnek a digitális tananyagokhoz - írta Mihálffy Béla országgyűlési képviselő Facebook oldalán.

A program folytatódni fog a jövőben, ugyanis a cél az, hogy az 5. évfolyamtól a 12. évfolyamig minden tanulónak, aki igényli, rendelkezésére tudjunk bocsátani egy hordozható számítógépet!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.