Hírzóna

Rendőrökre lőtt, a TEK ment érte

Rendőrökre lőtt, a TEK ment érte

2023. november 4., szombat
Rendőrökre lőtt, a TEK ment érte

Elfogták a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai azt az erdőtarcsai férfit, aki rendőrökre adott le több lövést - ismerteti honlapján a rendőrség. A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrjárőrök pénteken este mentek ki Nógrád vármegyében egy erdőtarcsai házhoz, ahol elfajult a szomszédok közötti vita, egy férfi megöléssel fenyegette a szomszédja gyermekét. A fenyegetőző férfi a helyszínre érkező rendőrökre két lövést adott le. A lövedék az egyik járőrt a felsőtestén találta el, könnyű sérülést okozva. Ezt követően a fegyveres férfi bezárkózott a lakásába, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el.

A 66 éves  elkövető őrizetbe került, ügyében minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást - tájékoztatott a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.