Hírzóna

Különleges születésnap: a blueskirályt Orbán Viktor köszöntötte

Különleges születésnap: a blueskirályt Orbán Viktor köszöntötte

Kibédi Péter
2023. november 10., péntek
Különleges születésnap: a blueskirályt Orbán Viktor köszöntötte

Igazán büszke lehet Deák Bill Gyula, a legfeketébb hangú fehér énekes, ekkora megtiszteltetésben nem mindenkinek van része: maga Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke küldött számára személyes levelet. Bill Kapitány, ahogyan a rajongók is szólítják a zenészt, büszkén osztotta meg a megható sorokat. 

Bill kapitánynak nagy meglepetésben volt része (Fotó: Knap Zoltán)

„Különös érzés levelet küldeni olyan embernek, aki a levélíró fiatalkorának legendája volt, és szívében az is maradt. Emelt fővel fogadni a csapásokat és lehajtott fejjel a sikereket talán a legnagyobb dolog az életben. Aki ezt tudja, az versenyre kelhet akár az egész világgal” – kezdte szívhez szóló sorait a kormányfő. Nagy büszkeséggel töltötte el a blueskirályt a hozzá intézett levét tartalma, melyhez egy italt is küldtek, így még emlékezetesebbé tették a 75. születésnapját, amit Deák Bill Gyula egy nagy tortával is megünnepelt. 

Köszönöm a rengeteg jókívánságot, köszöntést! Nem tudok ennyi kommentet egyenként lereagálni, de nagyon sokat jelent nekem! Ölellek benneteket! Találkozunk a szülinapi nagykoncerten az Arénában! Üdv: Bill

  – írta köszönetképpen Bill ki a közösségi oldalára, és a bejegyzéshez rengeteg gratuláló üzenet is társult. 

„Ez igen, nem semmi ez a levél.”

„Ez egy szép gesztus, ami mentes a politikától.”

„Ez a magas-kultúra szép levélpéldája, ilyen egy minőségi kultúr-nemzetnek az író és a felköszöntött fiai.”

Deák Bill Gyula több mint öt évtized óta áll a színpadon. A legendás zenészt nem véletlenül illetik lépten-nyomon a magyar blueskirály jelzővel, hiszen a hazai zenészvilág egyik legnagyobb tehetségű csillaga. Bár már jó ideje hivatalosan nyugdíjaskorú, de még mindig nem szeretné úgy élni az életét, mint az átlag szépkorúak. Hogy meddig lehet folytatni a rocksztáréletet, azt ő maga árulta el.

Amíg az embernek van hangja és ereje! Remélem, még hosszú évekig állhatok színpadon. Említhetem a Rolling Stonest – ők még mindig hatalmas bulikat csinálnak, pedig mennyi idősek!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.