Hírzóna

Kollegalitás Juliért és Ottóért

Kollegalitás Juliért és Ottóért

2023. november 16., csütörtök
Kollegalitás Juliért és Ottóért

Ahogy már korábban megírtuk, Vidnyánszky Attila vezérigazgató a Rómeó és Júlia péntek esti sajnálatos baleset hatására, elismerve felelősségét, lemondott a Nemzeti Színházban betöltött posztjáról.

A Bors színházi forrásokra hivatkozva egyébként arról írt: a Júliát alakító Szász Júlia szenvedett súlyosabb sérüléseket, például lábszárcsont-törést, kollégája, Horváth Lajos Ottót pedig súlyos ujjsérülésekkel látták el. Mindkettejük felépülése hónapokig tarthat.

Szolidaritásra és kollegialitásra hív mindenkit a Szegedi Nemzeti Színház. Szeretnék megmutatni Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak, hogy a színházi szakma és a közönség egységesen mögöttük áll. Decemberben egy színházi előadás előtt a taps értük szóljon, amiről videót készít a kezdeményezéshez csatlakozó színház vagy társulat.

 

Az elkészített videót a juliottomindenki@gmail.com e-mail címre várják.

Az elkészült videókból egy összeállítást készítenek, mely kifejezi szeretetünket és együttérzésünket irántuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.