Hírzóna

Hétfőtől újra nyitva a Széchenyi téri Erste bankfiók

Hétfőtől újra nyitva a Széchenyi téri Erste bankfiók

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 16., csütörtök
Hétfőtől újra nyitva a Széchenyi téri Erste bankfiók

Az Erste Bank e-mailben tájékoztatta az ügyfeleit, hogy több hónapos felújítási munkálatokat követően újranyit a Széchenyi téri bankfiók Szegeden.

 

 

A pénzintézet ügyfelei kényelmes és barátságos környezetben történő ügyintézése végett vágtak bele az Erste Bank felújításába június 9-én, a Széchenyi téren. A teljeskörűen felújított pénzintézet november 20-án nyit ki újra.

A bankfiók nyitvatartása:

Hétfő: 8:00-17:00

Kedd-Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-15:00

Pénztár nyitvatartása: 

Hétfő: 8:00-16:00

Kedd-Csütörtök: 8:00-15:00

Péntek: 8:00-14:00


A fő bankfiók megújulása jó hír a szegedieknek, ugyanakkor az Erste közleménye szerint a Kölcsey utca 13. szám alatt, valamint a Széchenyi tér 7. szám alatt található ideiglenes bankfiókból kiköltözik november 17-én 12 órakor, így a továbbiakban banki ügyeket itt intézni ezután már nem lehet.  

Az ügyfeleket a bank a Széchenyi tér 17. szám alatt fogadja majd november 20-tól. Az, hogy egy pénzintézet megszüntet egy bankfiókot egyáltalán nem példa nélküli, sőt jelenleg inkább tendenciának tekinthető. Magyarországon szinte valamennyi bank összevonásokat végzett, amely bankfiókok megszünésével járt. A bezárásokat szinte minden esetben gazdaságossági szempontokkal indokolták.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.