Hírzóna

Hamisíthatják a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyeket

Hamisíthatják a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyeket

2023. augusztus 9., szerda
Hamisíthatják a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyeket

Hamisítás gyanúja merült fel a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyekkel kapcsolatban. A Fesztivál felhívja nézőinek figyelmét, az előadás megtekintésére, a helyszínre történő belépésre kizárólag a hivatalos forrásból származó jegyek jogosítanak fel.

Közleményükben felhívták a figyelmet, már hetek óta nem lehet jegyet kapni a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István debütáló world musicaljét augusztus 11., 12., 13.,18.,19. és 20. este játsszák majd a Dóm téri színpadon, ám az előadás mind a hat alkalmára elkelt minden jegy.

A teltházas produkció iránt azonban továbbra sem csökken az érdeklődés – felmerült az alapos gyanú, hogy egyes személyek ezt kihasználva hamisított, érvénytelen belépőket árusítanak az előadás dátumaira. A csalók esetleg arra hivatkozhatnak, saját, korábban hivatalos úton megvásárolt jegyeiket szeretnék értékesíteni, amelyeket egyéb elfoglaltság, betegség, személyes ok miatt nem tudnának felhasználni – ám valójában hamis, nem érvényesíthető belépőket kínálnak eladásra.

A Szegedi Szabadtéri Játékok felhívja minden leendő nézőjének figyelmét, hogy

a Fesztivál területére kizárólag a hivatalos jegyértékesítő helyszíneiről és platformjairól, azaz a szegedi Fesztivál Jegyirodából, a Játékok weboldaláról vagy az Interticket országos jegyirodai hálózatának helyszíneiről és online felületeiről származó jegyekkel lehet belépni, az előadásokon történő részvételre kizárólag a hivatalos forrásból származó jegyek jogosítanak fel. Eltérő helyről származó belépőkért a Fesztivál nem vállal felelősséget."

A Szegedi Szabadtéri Játékok óvatosságra inti az érdeklődőket, és kéri leendő nézőit, minden esetben bizonyosodjanak meg belépőjegyeik eredetiségéről, a forrás hivatalos voltáról, még az előadások előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.