Hírzóna

Idén is Pont Ott Parti a Dugonics téren

Idén is Pont Ott Parti a Dugonics téren

2023. július 15., szombat
Idén is Pont Ott Parti a Dugonics téren

A ponthatárok kihirdetését július 26-án tartják, amit az SZTE szokásához híven idén is fergeteges Pont Ott Partival ünnepel. Ez a rendezvény a felvételizőknek és a hallgatóknak egyaránt lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjék az egyetem közösségét.

A Pont Ott Parti nemcsak egy szórakoztató esemény, hanem egy fontos mérföldkő is a felvételizők számára, hiszen itt tudják meg, hogy bekerültek-e az általuk választott szakra. A parti során számos előadó várja a felvételezőket. A pontos program menetrend az SZTE honlapján olvasható.

Az esemény 17 órakor kezdődik a Dugonics téren a Blues 4 You Band koncertjével, majd őket követi 18:30-19:15 között a Hűvös.

19:15-20:30 között DJ Gerix pörgeti a lemezeket, 20:00 órakor pedig kezdetét veszi a ponthatárok kihirdetése, amelyet óriás kivetítőn közvetít az egyetem.

20:30-tól a HoneyBeast ad koncertet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.