Hírzóna

Szegedi lett az év adományozója

Szegedi lett az év adományozója

2023. június 3., szombat
Szegedi lett az év adományozója

A Makkosházi Közösségi Kert főkoordinátora kapta az év Adományozója díjat a Civilek Határok Nélkül rendezvényen.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közös rendezvényét a Nemzeti Összetartozás jegyében tartottak június 2-án, pénteken. A szervezők célja az volt, hogy ráirányítsák a figyelmet a civil szervezetek fontosságára. A magyar állam bölcsőjeként számon tartott helyre, határon innen és túlról mintegy 150 vendég érkezett.

Az Év adományozója díjat a Makkosházi Közösségi Kert programot fenntartó, Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. kapta, a díjat Kínyó Pál, a Makkosházi Közöségi kertek koordinátora vette át.

Az év Csongrád-Csanád vármegyei civil szervezetének járó díjat a zsűri idén három szervezetnek ítélte oda: a Sclerosis Multiplexes Betegek Csongrád-Csanád Vármegyei Egyesületének, a hódmezővásárhelyi Kankalin Néptáncegyüttesnek és a „Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek” Alapítványnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.