Hírzóna

Mórahalomra látogatott a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség

Mórahalomra látogatott a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség

2023. május 3., szerda
Mórahalomra látogatott a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség

Csongrád-Csanád vármegyét érinti az EuroVelo13-as számú útvonal, ezt a szakaszt térképezték fel z Aktív és Ökoturisztikiai Fejlesztési Központ és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) szakemberei biciklis helyszínbejárás keretében Mórahalmon - írjaa Móra-Net TV.

Kerékpárosbarát szolgáltató helyszínen, az Ezer Év Parkjában találkozott Horváth Krisztina és Pénzes Erzsébet Mórahalom polgármesterével, hogy megbeszéljék az itteni fejlesztési lehetőségeket. Nógrádi Zoltán arról beszélt, hogy egy turisztikára készülő városnak minden olyan attrakcióra koncentrálnia kell, ami a kor követelményeinek, igényeinek megfelel.

Pénzes Erzsébet, a MAKETUSZ elnöke egy hamarosan induló TOP Plusz uniós pályázat kerékpáros fejlesztést célzó elemének a koordinátora. Mint elmondta, azért jöttek Mórahalomra, hogy valós képet kapjanak a környékről.

Borítókép: Móra-Net TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.