Hírzóna

Testvére szerint a légynek sem ártott volna a szegedi testvérgyilkosság elkövetője

Testvére szerint a légynek sem ártott volna a szegedi testvérgyilkosság elkövetője

2023. április 4., kedd
Testvére szerint a légynek sem ártott volna a szegedi testvérgyilkosság elkövetője

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétvégén egy férfi megölte fivérét majd magával is végzett Szegeden, egy Kossuth Lajos sugárúti lakásban. Az áldozatok testvére szerint az elkövető magányos, zárkózott ember volt, aki a légynek sem ártott volna.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság információi szerint az idősebb testvér a jelek szerint megfojtotta fivérét, majd utána magával is végzett - azonban az nem derült még ki, hogyan.

Az idősebb testvér az RTL Híradójának úgy nyilatkozott, öten voltak testvéreivel, ő és két bátyja anyjuk első, öccsei pedig a második házasságából születtek. A nyilatkozó Smaniotta Attila szerint fiatalabbik öccsétől tudta meg, hogy testvérei megölték egymást. Anyjuk tizenkét éve, a fiatalabbak fivérek apja pedig tavaly novemberben halt meg, bátyjuk szerint azóta romlott meg kapcsolatuk.

A lakást apjuk halála után öten örökölték, a fiatalabbik fivérek nem akartak elköltözni a szegedi lakásukból, ugyanakkor kifizetni sem tudták a többi testvért. A nyilatkozó szerint ennek köze lehetett a tragédiához.

A nyilatkozó testvér elmondása szerint a gyilkosságot elkövető testvér a külvilág felé nyugodt, egy légynek sem ártó személyként volt ismert, zárkózott, magának való, így még most sem tudja elhinni, hogy mindez hogy történhetett meg. Kisebbik öccse szabadabb elvű, temperamentumosabb volt.

A gyilkosság után a testvér még feleségét is felhívta, mielőtt végzett volna magával. Azt mondta neki, olyat tett, ami visszafordíthatatlan, majd végzett magával. A feleség azonban ezt eleinte nem hitte el, másnap hívtam a rendőrsége,t amikor nem tudta őt elérni telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.