Hírzóna

Két nyertes osztozhat az ötös lottó negyedik legnagyobb nyereményén

Két nyertes osztozhat az ötös lottó negyedik legnagyobb nyereményén

2023. április 29., szombat
Két nyertes osztozhat az ötös lottó negyedik legnagyobb nyereményén

Fél év halmozódás után két játékos is sikeresen találta el a nyerőszámokat az ötös lottón. A szombati sorsolás szerencsés nyertesei összesen több mint 4,5 milliárd forintnak örülhetnek - közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a 17. héten, a

7, 13, 28, 47, 58

-as számokkal játszó számokat megjátszó szelvény tulajdonosai fejenként 2 308 107 190 forintot nyertek.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében ismerteti: a milliárdos összeget nyerők számára úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amelynek elérhetősége a társaság honlapján és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékosoknak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkezniük a nemzeti lottótársaságnál - hívja fel a figyelmet a társaság közleményében.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.