Hírzóna

Egyre több példa igazolja az LMBTQ-propaganda iskolai jelenlétét

Egyre több példa igazolja az LMBTQ-propaganda iskolai jelenlétét

2023. február 16., csütörtök
Egyre több példa igazolja az LMBTQ-propaganda iskolai jelenlétét

Az elmúlt napokban nyilvánosságra került botrányos felvételek, amelyeken egy pedagógiai asszisztens, Bite Zsolt részletesen és kérkedve beszámolt homoszexuális kapcsolatáról egy 15 éves fiúval, ismét rávilágított a magyar gyermekvédelmi törvény fontosságára - emeli ki aMagyar Nemzet.

https://szegedma.hu/2023/02/ujabb-dobbenetes-felvetelek-kerultek-elo-a-15-eves-fiuval-viszonyt-folytato-pedagogiai-asszisztensrol

A 2021 júliusában hatályba lépett jogszabály többek között a pedofília visszaszorítására irányul, méghozzá az Alaptörvény által megszabott kereteken belül a lehető legszigorúbban. A törvény másik fontos része tiltja a tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmak elérhetővé tételét, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, megjeleníti.

A hazai baloldal és az Európai Unió intézményei egyaránt heves támadást intézett a magyar kormány ellen, többek között azzal érveltek, hogy homofób, diszkriminatív a gyermekvédelmi törvény, illetve azt is hangoztatták, hogy nem létező problémára reagál, mert Magyarországon nem tartanak „érzékenyítő” előadásokat iskolákban LMBTQ-aktivisták, nem népszerűsítik a homoszexualitást, vagy a nemátalakítást.

A valóság azonban egészen mást mutat, számos iskolai gyakorlat cáfolja a baloldali propagandát, és igazolja egyúttal a gyermekvédelmi törvény létjogosultságát.

https://szegedma.hu/2023/02/engedely-nelkul-tartott-szexualis-felvilagosito-orat-a-kirugott-pedagogiai-asszisztens

A lap sorra veszi az elmúlt években nyilvánosságra került eseteket, amelyekre a törvény megszületése után derült fény. A Magyar Nemzet 2021 augusztusában több cikkben is beszámolt arról, hogy 

budapesti, illetve a fővároshoz közeli középiskolákban a szülők hozzájárulása nélkül előadásokat tartottak a genderideológia képviselői, sőt konkrétan magukat transzneműnek nevező LMBTQ-aktivisták.

Az egyik elit iskolának számító budapesti Eötvös József Gimnáziumban az iskolaújság szerkesztői által készített, LMBTQ-témájú kérdőívvel próbálták feltérképezni a diákok szexuális érdeklődését, azzal a céllal, hogy támpontot adjanak a különböző társadalmi nemekről és nemi orientációkról azoknak, akik még nem jártasak a témában.

A budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumában LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat tartottak, a felvilágosítás mellett a diákoknak különböző szituációs gyakorlatokat kellett eljátszaniuk.

A Labrisz szervezet weboldaláról kiderül: még 2013-ban több mint 62 ezer eurót nyertek egy pályázaton, a „Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése” nevű projektre. 

A budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban a legismertebb LMBTQ-szervezetek mellett egy transzvesztita is előadást tartott a diákoknak. Géczy Krisztián, Törökbálint fideszes alpolgármestere – akinek az egyik gyermeke szintén az Illyés gimnázium diákja – a Magyar Nemzetnek elmondta: az érzékenyítőprogramokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak. Mivel azonban a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem akár a 13 éves gyerekek is hallhatták – mutatott rá. 

Idén januárban szintén a Magyar Nemzet adta hírül, hogy 

vidékre is kiterjesztik az iskolákat és munkahelyeket célzó érzékenyítő programjukat a hazai LMBTQI-szervezetek.

Az Amnesty International Magyarország és a Labrisz szakemberei, trénerei állították össze a tizenhat órás ingyenes továbbképzést, amelynek elvégzése után a résztvevők „eligazodhatnak az LMBTQI-fogalmak között, valamint megismerhetik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait. Ahol relevánsnak érzik, be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba” – olvasható a programismertetőben.

A milliárdos tőzsdespekuláns Soros György egyik zászlóshajója, az Amnesty International tanároknak és diákoknak szervez képzéseket Befogadó iskolai terek címmel. A honlapjukon olvasható felhívás szerint a program keretében 2023 tavaszán Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Szombathelyen és Veszprémben is tartanak módszertani képzéseket. A projektben olyan ismert szervezetek is részt vesznek, mint a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány. 

A teljes cikk a részletekkel ITT olvasható.

Célkeresztben a magyar gyermekvédelmi törvény

Az Európai Bizottság (EB) kezdeményezésre az Európai Unió Bíróságán eljárás indul a magyar gyermekvédelmi törvény ellen - számol be róla a Magyar Nemzet.

A brüsszeli testület oldalán Belgium és Luxemburg szintén csatlakozik az eljáráshoz. 

A hazai LMBTQ-szervezetek szerint ez az eljárás az Európai Unió eddigi legnagyobb emberi jogi pere lesz, amelyhez a további uniós tagállamok csatlakozását is várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.