Hírzóna

Három fiókkönyvtár újranyit Szegeden

Három fiókkönyvtár újranyit Szegeden

2023. január 6., péntek
Három fiókkönyvtár újranyit Szegeden

Újranyit a Somogyi-könyvtár három fiókkönyvtára január 9-én. Az Északvárosi, az Odesszai és a Rókusi Fiókkönyvtárban az intézményhálózat bármelyik könyvtárába szóló, érvényes olvasójeggyel kölcsönözhetnek könyveket az olvasók hétfőtől péntekig 10 és 18 óra, szombaton 10 és 16 óra között.

A Somogyi-könyvtár március 5-ig zárva tartó könyvtári egységeinek többsége ez idő alatt ideiglenes könyvtárpontokat működtet. Ezeket a pontokat csak az adott könyvtárba szóló olvasójeggyel rendelkezők, illetve az oda beiratkozók használhatják. Egyszerre mindenhol tíz könyv kölcsönözhető.

A központi könyvtár olvasóinak könyvtárponja a Nemzetiségek Háza és a Szegedi Vasútállomás, a Dorozsmai Fiókkönyvtáré az Orczy István Általános Iskola és a Szélmalom Kábeltévé Zrt., a Klebelsberg-telepi Fiókkönyvtáré az Összefogás Háza, a Móra Utcai Fiókkönyvtáré a Mátyás téri iroda, a Szőregi Fiókkönyvtáré a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Tápai Fiókkönyvtáré pedig a Helyi portéka üzlete. A Dóm téri könyvautomata szekrényt a központi könyvtárba szóló olvasójeggyel rendelkezők használhatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.