Hírzóna

Halálos baleset az M5-ösön: fának csapódott egy migránsokkal teli jármű

Halálos baleset az M5-ösön: fának csapódott egy migránsokkal teli jármű

2023. január 5., csütörtök
Halálos baleset az M5-ösön: fának csapódott egy migránsokkal teli jármű

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították - olvasható az Útinform honlapján.

 Mint írják, az M5-ös autópálya 56-os kilométerénél, Örkény térségében egy autó lesodródott az útról.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították.

Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről a police.hu oldalon azt írta, egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalvánál.

Közölték: a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült - írták.

Az Útinform tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.