Hírzóna

Tizenkét zenekar versenyezhet a szegedi könnyűzenei tehetségkutató döntőjében

Tizenkét zenekar versenyezhet a szegedi könnyűzenei tehetségkutató döntőjében

2022. szeptember 20., kedd
Tizenkét zenekar versenyezhet a szegedi könnyűzenei tehetségkutató döntőjében

Mintegy 30 zenekar jelentkezett azÖröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Programés aCityrocksáltal szervezettCityRocks Könnyűzenei Tehetségkutatóra. Az előzsűrizés után 12 zenekar versenyezhet majd az országos döntőbe jutásért 2022. szeptember 25-én, 13 órától Szegeden, a Törpe Tetőn.

A szegedi tehetségkutató nyertese bekerül az Öröm a Zene tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj 3 millió forint. A teljes évad győztesének fődíja 1.000.000 Ft.- értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott, vagy forgalmazott termékekből, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2.500.000 Ft.- értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat. A szegedi versenyen a zenekari verseny mellett egyetlen zenész megkapja a 2017-ben alapított Öröm a zene - Újfalusi Gábor Díjat i

A zsűriben Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetsége főtitkára,,Balázs Sziszka és Görögh Dani a Hangfoglaló Program képviseletében és Hegyi Pál gitáros a CityRocks képviseletében ül majd. A versengő zenekarokat ide kattintva tudja megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.