Hírzóna

Nagy volt az igény az iskolakezdést segítő írószer adományokra

Nagy volt az igény az iskolakezdést segítő írószer adományokra

2022. augusztus 22., hétfő
Nagy volt az igény az iskolakezdést segítő írószer adományokra

Háromszáz kisgyermekes család kapott iskolakezdésre színes ceruzát, tollat, füzeteket, vízfestéket, temperát, iskolatáskát, illetve az iskolaszerek mellett szeretet csokoládé csomagot a Mátrix Közhasznú Alapítványtól.

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy

a mélyszegénységben élők esélyegyenlőségét segítő célú volt az adományosztás.

Sajnos egyre többen kénytelenek dönteni, hogy a rezsi, az iskolaszerek vagy a megélhetés szenvedjen hátrányt a beiskolázás idején. A cégek és magánszemélyek támogatásával, a bohócdoktorok önkéntes segítségével létrehozott jótékonykodáson egy picit könnyebbé tudtuk tenni 300 kisgyermekes család nehéz pillanatait.

Az alapítvány folyamatosan várja családsegítők, védőnők, iskolai dolgozók, segítséget kérő családok jelentkezését a www.matrixalapitvany.hu üzenetküldési felületén. A Mátrix évente 15 ezernél több adománycsomaggal segíti a bajban lévőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.