Hírzóna

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán

2022. június 25., szombat
Torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délután - közölte a rendőrség a honlapján. Az autópályán és a közúti határátkelőhelyen Röszkénél Szerbiába tartóknak három órát kell várniuk a határátlépésre. Az ásotthalmi közúti határátkelőhely kilépő oldalán egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, melyek 7 és 19 óra között működnek.

Szintén élénk a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A Romániából személygépkocsival érkezőknek és az odatartóknak egyaránt két órát kell várakozniuk. A nagylaki közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók itt az egész nap működő kiszombori átkelőt választhatják.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.