Hírzóna

Meghosszabbított nyitvatartás az ásotthalmi határátkelőhelyen

Meghosszabbított nyitvatartás az ásotthalmi határátkelőhelyen

2022. június 23., csütörtök
Meghosszabbított nyitvatartás az ásotthalmi határátkelőhelyen

Júliusban és augusztusban hétvégente meghosszabbított nyitvatartással működik az ásotthalmi közúti határátkelőhely – közölte csütörtökön a rendőrség a honlapján.

Július 1-je és augusztus 31-e között az utazók péntekenként, szombatonként és vasárnaponként 7 óra és 22 óra között vehetik igénybe az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében. Így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.