Hírzóna

Nem ment börtönbe a veronai buszbaleset okozója

Nem ment börtönbe a veronai buszbaleset okozója

2022. május 3., kedd
Nem ment börtönbe a veronai buszbaleset okozója

Magyarországon biztosan nem, Olaszországban pedig kérdéses, hogy börtönbe vonult-e V. János, a 2017-es veronai buszbaleset okozója.

A balesetet okozó sofőrt tavaly októberben jogerősen 6 év börtönre ítélték Olaszországban. Az ottani büntetés-végrehajtási törvények szerint fél évvel az ítélet kihirdetése után kell megkezdeni a büntetés letöltését.

Azt viszont azóta sem lehet tudni, hogy megkezdte-e a büntetése letöltését. A Bors napilap szerint itthon biztosan nem vonult börtönbe.

A bulvárlap V. János élettársát is megkereste Békéscsabán ennek kapcsán, aki nem kívánt ezzel kapcsoaltban nyilatkozni.

A helyiek közül többen is azt mondták, hogy már régen nem látták őt - van, aki azonban néhány napja meg váltott vele néhány mondatot és ,,nagyon meggyötörtnek" látta a férfit. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy a férfit még nem hívták be a büntetés letöltése miatt, vagy az is elképzelhető, hogy egészségügyi okból kért és kapott halasztást.

(Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.