Hírzóna

Ma is lehet regisztráció nélkül oltakozni Szegeden

Ma is lehet regisztráció nélkül oltakozni Szegeden

2022. január 8., szombat
Ma is lehet regisztráció nélkül oltakozni Szegeden

Elindult az ötödik hullám, amelyet az omikron-variáns okoz – közölte Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora tegnap a Kossuth rádióban. Megjegyezte, az omikron fertőzőképessége miatt több tízezres esetszámokra lehet számítani, de az oltottaknál csak enyhe felső légúti megbetegedést okoz. Hangsúlyozta, teljes védelmet csak a harmadik oltás ad.

Éppen ezért januárban is oltási akciót tartanak minden csütörtökön, pénteken és szombaton a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben. Tehát ma is kérhető előzetes időpontfoglalás nélkül a koronavírus elleni oltás, melyet Szegeden a Vasas Szent Péter utcai rendelőintézetben 10 és 18 óra között

A betegek száma emelkedett Csongrád-Csanád megyében, péntek reggelig újabb 132 fertőzöttet regisztráltak. Így már 56 ezer 896-an kapták el megyénkben a koronavírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.