Hírzóna

Felelős foglalkoztatóvá minősítették a szegedi CE Glasst

Felelős foglalkoztatóvá minősítették a szegedi CE Glasst

2022. január 28., péntek
Felelős foglalkoztatóvá minősítették a szegedi CE Glasst

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a legmagasabb minősítéssel illetve a szegedi CE Glass üvegfeldolgozó vállalatot.

A minősítő társaság célja felhívni a figyelmet a vállalatok felelős foglalkoztató magatartására. A minősítés legmagasabb, arany fokozatát eddig összesen 8 vállalkozásnak sikerült elérnie, Csongrád-Csanád megyében a szegedi családi vállalkozás az első, ami elkönyvelheti magának ezt a sikert.

Az arany fokozatú cégek táborát a CE Glass olyan vállalatok mellett erősíti, mint a Praktiker vagy a Continental veszprémi üzeme.

Ökrös Zsuzsanna, az OFA munkaerőpiaci-tanácsadója szerint az üvegfeldolgozó vállalat ,,igazi gyöngyszem", mert ,,nagyon fejlett a kétirányú kommunikáció a vezetők és a beosztottak között", és sokkal erőteljesebben van ez ennél a vállalatnál jelen, mint az átlagnál. Kiemelte a tanácsadó továbbá, hogy a minősítési eljárás során rendkívül hatékonyan válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

A minősítés témakörében az OFA és a CE Glass február 17-én közös online kerekasztal-beszélgetést is tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.