Hírzóna

Halálos pusztamérgesi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Halálos pusztamérgesi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2021. november 29., hétfő
Halálos pusztamérgesi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság keresi azokat, akik szemtanúi voltak vagy videofelvétellel rendelkeznek a november 6-i halálos balesetről.

November 6-án kora este egy autóbusz az 5429-es számú úton Pusztamérges felől Üllés irányába tartott. A 4-es kilométerszelvénynél a járat elütött egy kivilágítatlan kerékpárost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség kéri azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek aSzegedi Rendőrkapitányságon, vagy a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívótelefonszámon.

(A borítókép csak illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.