Hírzóna

A balesetek napja volt a csütörtöki a megye tűzoltóinak

A balesetek napja volt a csütörtöki a megye tűzoltóinak

2021. november 12., péntek
A balesetek napja volt a csütörtöki a megye tűzoltóinak

Öt balesethez riasztottak megyeszerte a tűzoltókat tegnap a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint.

Reggel Hódmezővásárhelynél borult az oldalára egy autó, három utast emeltek ki a város hivatásos tűzoltói a járműből. Délután pedig Szegeden, az 5405-ös úton karambolozott két autó. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el. De MAkón a Justh Gyula utcában is összeütközött két autó, és egy ember meg is sérült. A makói tűzoltók siettek a helyszínre, áramtalanították a járműveket.

Domaszéknél egy kisbusz borult árokba, erről derült ki később, hogy bevándorlókat szállított.

Éjjel a Vásárhelyi Pál utcában egy autós egy oszlopnak ütközött, személyi sérülés azonban nem történt.

Volt más is a baleseteken kívül

Makón csütörtökön éjjel egy hatvan négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében. A ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes egységek végezték el az oltást, a beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem okoztak károkat a környező épületekben. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy szegedi családi házban szén-monoxid mérgezés gyanúja is felmerült. Az esti órákban riasztották a város tűzoltóit, miután jelzett az érzékelő. A berendezésnek köszönhetően súlyos sérülés nem történt, de a mentők a lakókat megfigyelésre kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.