Hírzóna

Nem lesz áram az Aradi téren hétfőn, vasárnap a Szent Gellért Fórumig utazhatunk

Nem lesz áram az Aradi téren hétfőn, vasárnap a Szent Gellért Fórumig utazhatunk

2021. október 23., szombat
Nem lesz áram az Aradi téren hétfőn, vasárnap a Szent Gellért Fórumig utazhatunk

Hálózatkarbantartás miatt október 25-én, azaz hétfőn reggel 8-tól délig áram nélkül marad az Aradi vértanúk tere, hívja fel rá a figyelmet az SZKT.

Az érintett időszakban semmilyen számítástechnikai berendezés nem működik, azaz az utastájékoztató berendezés és a jegyautomata sem lesz elérhető. Egyedül a troli- és a villamosforgalmat, röviden az áramszedőket nem érinti majd, így maga az utazás zavartalan lesz.

Érdemes tehát ebben az időszakban mobiljegyet váltanunk, vagy a járatokon megtalálható érintéses fizetéses automatákból vásárolnunk jegyet - vagy a sofőrtől, ha minden kötél szakad.

Holnap könnyebben eljuthatunk a Szeged-Csanád GA meccsre

A Szegedi Közlekedési Társaság arról is tájékoztatta továbbá az utasokat, hogy a 2-es villamos bizonyos járatai módosított útvonalon, a Szent Gellért Fórumig közlekednek vasárnap. 17 órakor a Vasas ellen lép pályára a szegedi csapat, így módosított útvonalon, Szeged Plaza és Európa liget végállomások érintésével a mérkőzés kezdete előtt és után az SZKT által megjelölt járatokon könnyebben eljuthatunk a stadionhoz - és jöhetünk el a stadiontól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.