Hírzóna

Rendőrkézen a Passzázs soron rongáló férfi

Rendőrkézen a Passzázs soron rongáló férfi

2021. május 31., hétfő
Rendőrkézen a Passzázs soron rongáló férfi

A múlt héten már számtalan alkalommal szó esett a Nagyáruházat módszeresen terrorizáló alakokról, így ha ön rendszeres olvasónk, nem kell bemutatni sem a szegedi Fosórémet, sem pedig azt a férfit, aki teljesen indokolatlanul megráncigálta a Passzázs sor egyik dísznövényét.Az események fejleményeként pedig írtunk róla, hogy a helyszínen járt a rendőrség:

https://szegedma.hu/2021/05/fosorem-update-kint-jartak-a-rendorok

Rövidre zárt pályafutás

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint a dísznövénnyel erősködő 44 éves férfit az üzlet biztonsági és a környék térfigyelő kamerái alapján azonosították a nyomozók és előállítása után kihallgatták, majd őrizetbe vették. Tettét beismerve garázdaság vétsége miatt indul ellene eljárás.

Köztisztasági szabálysértés ügyében már korábban is, több alkalommal intézkedtek a rendőrök egy 57 éves férfivel szemben a tavalyi évben és 2021 elején is. A helyszíni bírságot, valamint a szabálysértési feljelentésekből eredő pénzbírságot befizetni nem tudta, ezért azokat még 2021 áprilisában a bíróság elzárásra változtatta, amit azóta is tölt. - fogalmaz a police.hu.

Hol a vége?

Olvasónk, akivel többször is beszéltünk az ügy kirobbanása óta azt mondta, hogy

Most tényleg csend van.

Felvetődik azonban a kérdés, hogy ha a rendőrség már intézkedett egy férfival szemben, aki összepiszkította a Passzázs sort és jelenleg is elzárás alatt van, akkor ki a felelős az újabbnál újabb polgárpukkasztó akciókért? Ugyanis továbbra is rendszeresen kell az alkalmazottaknak feltakarítani a mocskot. Ennek ellenére így is hálásak a hatóságoknak az eddig elértekért.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a közrend, közbiztonság fenntartása érdekében - a társszervekkel együttműködve - továbbra is folyamatosan és visszatérően ellenőrzik Szeged közterületeit. Amennyiben a rendőrség bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetését észleli, intézkedik - zárja hivatalos közleményét a Rendőrkapitányság munkatársa.

Kiemelt képünk illusztráció!

police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.