Hírzóna

Bemutatta polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk

Bemutatta polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk

2019. augusztus 30., péntek
Bemutatta polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk

Pancza Pétert Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Bertók Márton, a párt szegedi alapszervezetének elnöke mutatta be pénteken a Széchenyi téren.

Toroczkai elmondta, jelöltjük a politikai életben egyelőre tapasztalatlan, pont ezért találták alkalmas jelöltnek."Szeged emblematikus hellyé vált, és én magam, szegedi születésű magyar emberként szégyennek tartom, hogy a levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára" – fogalmazott. Az elnök mindemellett súlyos kritikával élt korábbi pártja, a Jobbik ellen.

"A Jobbik gyakorlatilag eltűnt Szegeden, beolvadt a szocialista pártba, a gyurcsányista ellenzékbe. A Jobbik most már Botka Lászlót támogatja" – fejtette ki.

A Mi Hazánk Mozgalom valamennyi választókerületben indít egyéni képviselőjelöltet, Bertók Márton elmondta, már kaptak ajánlásokat a kampány során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.