Hírzóna

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

2019. április 26., péntek
Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul április 26. és április 28. között Csongrád megyében.

Röszkén

pénteken a kilépő és belépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces várakozás kialakulásával számolhatunk. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombaton estig, és a jövő héten hétfőtől csütörtökig.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalmon

és Röszkén a hétvégén 30-60, esetenként a 120 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban főként belépő irányban.

Csanádpalotán

pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-180 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30-60 perces várakozással számolunk pénteken és szombaton. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban esetenként 30-60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén 15-60 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 30-120 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban a hétvégén esetenként 15-60 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.