Hírzóna

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

2019. február 22., péntek
Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul február 22–24. között Csongrád megyében.

Röszkén

pénteken a kilépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces várakozás kialakulásával számolunk. Vasárnap, elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalmon

és

Röszkén

a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban, elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán

pénteken és szombaton, a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30, esetenként 60 perces várakozással számolunk. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 30 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén akár 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.