Hírzóna

Egy rendőr lehet a hónap legbalfékebb bűnözője

Egy rendőr lehet a hónap legbalfékebb bűnözője

2018. február 23., péntek
Egy rendőr lehet a hónap legbalfékebb bűnözője

Vesztegetés elfogadása miatt 1 év börtönre és 2 év közügyektől való eltiltásra ítélt egy rendőrt a Szegedi Törvényszék Katonai Tanácsa.

A törvényszéki tájékoztató alapján az eset még tavaly év végén, pár nappal szilveszter előtt történt meg. A rendőr azért kereste fel egy volt osztálytársát a Facebookon, hogy bepalizza azt. Egész pontosan némi pénzt szeretett volna szerezni, mert karácsony után anyagi gondokkal küszködött. A felkeresés után egy nappal találkoztak is Szentesen. A rendőr szolgálat közben ment el a megbeszélt találkozóra, ahol azt mondta a volt osztálytársának, hogy nemrég balesetet okozott, amiben egy ember megsérült, de hogy ne legyen belőle ügy, fizethet a sérültnek, ő pedig átadja majd a pénzt.

Az egészben a legszomorúbb talán az, hogy a rendőr kevesebb, mint 60 ezer forintért tette mindezt. Balfékségét pedig még azzal is tetézte, hogy az első találkozó után még kétszer felkereste ismerősét, hogy beszámoljon neki a baleset sértettjének állapotáról. Persze a lehúzott Facebook barátnak idővel gyanúsak lettek a körülmények és ezért tett végül feljelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.