Hírzóna

Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya

Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya

2017. december 15., péntek
Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya

Egy pohár forró teával kíván boldog karácsonyt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete december 17-én, az Állatok Karácsonyán.

A vásárhelyi állatvédők idén is kitelepültek a karácsonyi vásárba. A szervezet önkéntesei az adventi időszak alatt minden nap délután négy és este hét óra között várják a kilátogatókat a vásárhelyi sétálóutcában – áll a szervezet sajtóközleményében. Balogh Ernő, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, a faházuknál mindenkit szívesen látnak advent harmadik vasárnapján 17 órától egy melengető italra a szeretet jegyében. Az akció célja – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl –, hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára. Az elnök bízik abban is, hogy párbeszéd alakul ki a lakók és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a teaosztás után még pár napig várja a kilátogatókat a faháznál, ahol különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatnak az érdeklődők. Aki viszont más módon szeretne adományozni, megteheti akár támogatói jegy váltásával is. Az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítja az egyesület a szeretet ünnepén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.