Hírzóna

Mi van itt? A hétfő sem múlt el balesetek nélkül

Mi van itt? A hétfő sem múlt el balesetek nélkül

2017. december 19., kedd
Mi van itt? A hétfő sem múlt el balesetek nélkül

Nem sokkal délután négy óra után a szegedi Klára utcában egy autóbusz kipufogója gyulladt ki. A gépjármű vezetője a szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tüzet eloltotta, személyi sérülés nem történt.

Néhány perccel este fél hét után az M5 autópálya 124. kilométerszelvényében egy Budapest felé tartó, személyautókat szállító trélerről lecsúszott egy autó. A szerelvény mögött érkező személygépkocsi már nem tudta elkerülni az ütközést és belehajtott a leesett járműbe. A kiérkező szegedi hivatásos -, illetve balástyai önkéntes tűzoltó egységek a helyszín biztosítását, illetve az áramtalanítást végezték el. A szerencsés kimenetelű balesetben senki sem sérült meg. Kevéssel este kilenc óra előtt az M43 autópályán is baleset történt: a 45. kilométerszelvényben két kisteherautó ütközött össze egy ráfutásos balesetben. A helyszínre makói és szegedi hivatásos egységek érkeztek. A balesetben egy fő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.