Hírzóna

Centerkébe vitt adományokat a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata

Centerkébe vitt adományokat a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata

2017. december 20., szerda
Centerkébe vitt adományokat a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ támogatottjait a Naturtex-SZTE-Szedeák idén is segítette ruha, cipő, tartós élelmiszer, édesség adományozással.

A sportolók jótékonyan fogtak össze az alapítvány által támogatott nagycsaládosok, kisgyermekesek, idősek, egyedülállók megsegítéséért. A klub a Körmend elleni mérkőzés előtt várta a mérkőzésre érkező felajánlók adományait. A héten a Naturtex-SZTE-Szedeák sportolói maguk vitték el a szeretetcsomagokat az alapítványhoz, ahol az önkéntes segítők hálás köszönettel fogadták azokat. A támogató együttműködések révén még sikeresebb a szociális, támogató, adományosztó program. A Centerkében évente tízezernél több adománycsomagot osztanak ki, így a sportolók felajánlása nagy segítség a jótékonysági szervezet tevékenységéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.