Hírzóna

Gázolaj-tolvajokat vettek őrizetbe

Gázolaj-tolvajokat vettek őrizetbe

2017. október 19., csütörtök
Gázolaj-tolvajokat vettek őrizetbe

Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket.

A megalapozott gyanú szerint a tolvajok 2017 szeptemberében és októberében két nyerges vontatóból több mint 150 liter gázolajat tulajdonítottak el. Az egyik gyanúsított október 14-én egy vásárhelyi áruházból az áruvédelmi eszköz eltávolításával több terméket is ellopott - írja a police.hu. A nyomozók rövid időn belül azonosították, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőket. Egyikőjük otthonában üzemanyag tárolására használt kannákat foglaltak le a rendőrök. A 65 és az 51 éves férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a terhelteket őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.