Hírzóna

Felismerte lopott biciklijét

Felismerte lopott biciklijét

2017. szeptember 19., kedd
Felismerte lopott biciklijét

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy kerékpárost igazoltattak a belvárosban, amikor egy járókelőnek ismerős lett a kétkerekű. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az igazoltatott férfi a kerékpárt nem sokkal korábban vihette el, így ellene lopás miatt indult eljárás.

A járőrök szeptember 18-án valamivel 20 óra után állítottak meg egy belvárosban bicikliző férfit. Igazoltatása során ellenőrizték a személyazonosságát, de az általa vezetett kétkerekűt is megvizsgálták a körözési rendszerben, mely abban nem szerepelt. Amikor a jármű tulajdonjogáról nyilatkoztatták, azt mondta, azt korábban a piacon vásárolta - írja a police.hu. Az intézkedés közben a rendőrökhöz odament egy az utcában lakó férfi és a járőröknek elmondta, hogy neki is épp ilyen biciklije van, valamint az azon található különös ismertetőjelek is egyeznek a sajátjával. Ezt követően az egyik járőrrel a lakóhelyére ment, majd ott megállapították, hogy a kerékpár nincs a helyén. A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Vele szemben lopás vétségnek megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.