Hírzóna

Balesetet okozott, majd elhajtott

Balesetet okozott, majd elhajtott

2017. szeptember 5., kedd
Balesetet okozott, majd elhajtott

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről egy gépkocsi sofőrje, aki balesetet okozott egy makói útkereszteződésben. A rendőrség vádemelést javasol a gyanúsítottal szemben.

A férfi április 5-én 6 óra körül a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy útkereszteződésben egy kerékpárosnak Makó belterületén. A feltételezett elkövető a biciklist elsodorta, aki könnyebben sérült. A gépkocsi sofőrje megállás nélkül elhajtott a helyszínről - írja a police.hu. Az adatgyűjtés megállapította, hogy a segítségnyújtás elmulasztása bűntettének elkövetésével egy kiszombori férfi gyanúsítható megalapozottan, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A Makói Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.