Hírzóna

Körözött gépkocsikat foglaltak le a rendőrök + VIDEÓ

Körözött gépkocsikat foglaltak le a rendőrök + VIDEÓ

2017. augusztus 2., szerda
Körözött gépkocsikat foglaltak le a rendőrök + VIDEÓ

Az olasz és a német hatóságok körözték azokat a gépkocsikat, melyeket a magyar rendőrök foglaltak le a röszkei és csanádpalotai határátkelőn - írja a police.hu.

Egy román állampolgárságú férfi egy olasz honosságú Volkswagen Golf típusú személyautóval augusztus 1-én 10 órakor akarta elhagyni az országot a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű körözését az olasz hatóságok elrendelték. A magyar rendőrök a csaknem 2 millió forint értékű autót lefoglalták. Kora délután jelentkezett belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen egy macedón állampolgárságú férfi, egy BMW 530d típusú személygépkocsival. Az ellenőrzés során a rendőrök ebben az esetben is megállapították, hogy a jármű körözés alatt áll, azt a német hatóságok adták ki. A magyar rendőrök a csaknem 20 millió forint értékű autót is lefoglalták. https://www.youtube.com/watch?v=4xwGkDke3kk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.